Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 150g216kcal24.1g0g13.4g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g75g90kcal2.6g2.7g7.5g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)2.4g13kcal0g0g1.4g0g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g656kcal55.6g6g45g1.2g
Valittu annoskoko258g328kcal27.8g3g22.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna129g164kcal13.9g1.5g11.3g0.3g
Arvot/100g100g127kcal10.8g1.2g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298203