Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 197g283kcal31.5g0g17.5g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Creme Bonjour Yrttitarha37g112kcal1.3g2.3g10.9g0g
Tilli, tuore 23g6.7kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g805kcal67.2g5.2g57.2g1g
Valittu annoskoko258g403kcal33.6g2.6g28.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna129g201kcal16.8g1.3g14.3g0.3g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63571