Heidin Jauhelia-sieni piirakka

Nypi margariini, ja kuivat aineet.

Lisää vesi ja taputa voideltuun vuokaan.

Laita odottamaan jääkaappiin.

ruskista jauheliha ja herkkusienet ja sulata joukkoon tuorejuusto.

Lisää munat.

Sekoita ja täytä pohja.

Paista uunissa 200 astetta 30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 19g101kcal0.2g0.1g11.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl10g34kcal1.4g5.6g0.7g1.1g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.7g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow13g1.9kcal0.2g0.2g0g0.3g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g45g72kcal3.6g1.8g5.8g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen25g5kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g1009kcal49.2g52.6g67.2g5.2g
Valittu annoskoko258g505kcal24.6g26.3g33.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna129g252kcal12.3g13.2g16.8g1.3g
Arvot/100g100g196kcal9.5g10.2g13g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103564