Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g1.6g6.5kcal0g0.3g0.6g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g2.2g5.5kcal0.2g0.1g0.5g0g
Chilikastike original, Felix3.3g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 33g25kcal0.6g5.1g0.1g0.3g
Paprika punainen 14g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Persilja 3.3g0.9kcal0g0g0g0.3g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 0.9g2.8kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Chili mausteseos, Old El Paso0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g35g77kcal4.2g0.9g6.3g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaton 11g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g286kcal11.6g22.8g15.4g4g
Valittu annoskoko258g143kcal5.8g11.4g7.7g2g
Annoskoko puolitettuna129g72kcal2.9g5.7g3.9g1g
Arvot/100g100g56kcal2.2g4.4g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191030