Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g153g54kcal3.8g5.4g0g3.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g44g123kcal8.3g0g9.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 39g30kcal0.7g6.1g0.1g0.4g
Kanttarelli, tuore, annos 100g22g5.3kcal0.4g0.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g423kcal26.4g24.4g19.6g9.2g
Valittu annoskoko258g211kcal13.2g12.2g9.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna129g106kcal6.6g6.1g4.9g2.3g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285493