Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka45g62kcal9.9g0.9g2.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Rice Dream, riisimaito68g32kcal0.1g6.3g0.7g0.1g
Täysjyväriisi. Risella.25g87kcal1.7g17.6g0.8g1.5g
Parsakaali, tuore, 257g28g8.3kcal1.3g0.6g0.1g0.4g
Punajuuri keitetty, annos 100g28g12kcal0g2.6g0g0.7g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g23g28kcal0.7g5.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana517g546kcal32.2g70g15.6g6.2g
Valittu annoskoko258g273kcal16.1g35g7.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna129g137kcal8.1g17.5g3.9g1.6g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.6g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227557