Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g156g47kcal1.6g6.3g0.5g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi31g3.1kcal0.5g0.5g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija20g61kcal2.2g0g5.5g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)39g33kcal0.4g1.4g2.7g0g
Tonnikala öljyssä 12g22kcal3.2g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g333kcal15.8g16.6g19.6g0g
Valittu annoskoko259g167kcal7.9g8.3g9.8g0g
Annoskoko puolitettuna129g83kcal4g4.2g4.9g0g
Arvot/100g100g64kcal3.1g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995