Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g125g213kcal23.8g0g12.5g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g63g50kcal1.6g2.5g3.8g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g18g51kcal1.4g8.2g1.4g1.9g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)19g26kcal2.1g0.1g2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.8g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, Rainbow31g25kcal1.3g4.1g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g737kcal61g31g40g6g
Valittu annoskoko259g368kcal30.5g15.5g20g3g
Annoskoko puolitettuna129g184kcal15.3g7.8g10g1.5g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148557