Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g47g187kcal3.4g29g6.6g0.6g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Sokeri 40g161kcal0g39.7g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa75g75kcal8.2g2.2g3.7g0g
Karpalo 37g12kcal0.2g1.3g0.3g1.2g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio37g52kcal1g2.4g4.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g1050kcal30.8g153.2g34.4g3.6g
Valittu annoskoko259g525kcal15.4g76.6g17.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna129g263kcal7.7g38.3g8.6g0.9g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239