Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 3.7g20kcal0g0g2.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 25g8.8kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
Kanaliemi rainbow 1 L125g62kcal5g1.2g5g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)25g15kcal0.2g1.1g1g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g1.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.6g3.4kcal0g0g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 4.2g1.5kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kanaliemi rainbow 1 L21g11kcal0.8g0.2g0.8g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)4.2g2.5kcal0g0.2g0.2g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana517g280kcal15.6g13.2g19.6g3.4g
Valittu annoskoko259g140kcal7.8g6.6g9.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna129g70kcal3.9g3.3g4.9g0.9g
Arvot/100g100g54kcal3g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563