Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri14g57kcal0g14g0g0g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.6g1.2kcal0g0.1g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g231kcal0g56.2g0g0g
Valittu annoskoko259g116kcal0g28.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna129g58kcal0g14.1g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464