Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha50g85kcal9.5g0g5g0g
Tomaattimurska 100g29kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Kidneypapu, suolaliemessä36g40kcal2.8g6.5g0.2g2.9g
Chili paprika punainen6.3g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)19g83kcal4.1g0.2g7.3g0g
Paprika, punainen19g5kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g25g18kcal0.6g4.2g0g0g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g533kcal36.2g36.4g25.6g10.6g
Valittu annoskoko259g266kcal18.1g18.2g12.8g5.3g
Annoskoko puolitettuna129g133kcal9.1g9.1g6.4g2.7g
Arvot/100g100g103kcal7g7g4.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254057