Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 141g39kcal1.7g5.7g0.3g3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.1g5.8kcal0.2g0.4g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Paprika punainen 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow40g34kcal1.8g6g0.2g2g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)37g15kcal0.6g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g209kcal9.2g34.6g2g11.8g
Valittu annoskoko259g105kcal4.6g17.3g1g5.9g
Annoskoko puolitettuna130g52kcal2.3g8.7g0.5g3g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274910