Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell70g77kcal16.2g0g1.5g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g56g203kcal8.1g33.1g3.9g5.3g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g65g112kcal7.5g14.9g1g8.5g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)39g69kcal0.8g1.4g6.7g1.7g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g28g34kcal1.1g5.9g0.6g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana517g989kcal67.4g110.6g27.4g32.6g
Valittu annoskoko259g494kcal33.7g55.3g13.7g16.3g
Annoskoko puolitettuna129g247kcal16.9g27.7g6.9g8.2g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023