Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g75g127kcal14.2g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Jauhelihamauste, annos 15g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Soijakastike 5.6g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g353kcal31.4g11.4g19.4g1.6g
Valittu annoskoko259g176kcal15.7g5.7g9.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna129g88kcal7.9g2.9g4.9g0.4g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81891