Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 172g228kcal14.5g30.2g3.4g8.6g
Papu valkoinen, keitetty 193g208kcal16.3g27g0.7g13.5g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Kaali, valkokaali257g54kcal3.1g8.8g0.5g5.4g
Tomaattimurska 343g101kcal1.9g18.2g0.7g6.5g
Rajah Mild Curry Paste (10g)43g61kcal1.7g3.7g4.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1287g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6g54kcal0g0g6g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 129g410kcal31.4g58.8g2.4g11.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5160g2324kcal141.6g307.8g36.8g96.2g
Valittu annoskoko2580g1162kcal70.8g153.9g18.4g48.1g
Annoskoko puolitettuna1290g581kcal35.4g77g9.2g24.1g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140916