Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa901g153kcal3.6g22.5g5.4g6.3g
Porkkana 240g79kcal1.5g13.4g0.5g6.1g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Tomaattimurska 375g110kcal2.1g19.9g0.8g7.1g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 60g323kcal0.5g0.4g36g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g155kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 451g204kcal4.5g29.3g6.8g3.6g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)24g65kcal1.3g1.4g6g0.2g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives24g67kcal1g1.4g6.7g0g
Lohisäilyke233g233kcal41.9g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5160g2833kcal125.2g249g139.8g52.4g
Valittu annoskoko2580g1416kcal62.6g124.5g69.9g26.2g
Annoskoko puolitettuna1290g708kcal31.3g62.3g35g13.1g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718