Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2002g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 250g171kcal36.1g0g2.8g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi2.5g8.3kcal0.1g0.4g0.7g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g325g586kcal13.7g81.3g22.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5160g1530kcal99.8g163.4g52.6g0g
Valittu annoskoko2580g765kcal49.9g81.7g26.3g0g
Annoskoko puolitettuna1290g383kcal25g40.9g13.2g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293334