Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g827g1075kcal132.3g0g61.2g0g
Maustekurkku376g62kcal2.6g11.3g0.4g6.8g
Sipuli (kuorittu)251g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka251g25kcal2.8g2g0.5g2.5g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g125g18kcal1.8g1.9g0.3g1.5g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 476g1415kcal7.1g30.3g142.8g0.2g
Kananmuna, keitetty 276g393kcal34.4g0.8g28.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5160g6110kcal368.6g116.6g467.8g30.6g
Valittu annoskoko2580g3055kcal184.3g58.3g233.9g15.3g
Annoskoko puolitettuna1290g1528kcal92.2g29.2g117g7.7g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780