Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g276g632kcal30.4g46.9g44.2g0g
Vesi1501g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g390g234kcal5.9g50.7g0.4g3.5g
Lanttu 108g31kcal1.1g5g0.3g1.9g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala33g93kcal6.6g1.7g6.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g159g45kcal1g9.5g0.3g4g
Valio voi23g162kcal0.2g0.2g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5160g2442kcal92.8g236.6g140g21.8g
Valittu annoskoko2580g1221kcal46.4g118.3g70g10.9g
Annoskoko puolitettuna1290g611kcal23.2g59.2g35g5.5g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322484