Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 300g227kcal5.6g46.2g0.6g3g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 300g409kcal8g72.9g6.8g10.5g
Fenkoli, annos 100g300g93kcal3.7g21.8g0.6g9.3g
Kasvisliemikuutio 33g100kcal3.1g4.4g7.7g0.5g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g150g180kcal4.8g6.7g15g0g
Vesi, vesijohtovesi 1498g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5160g2018kcal50.4g304g61.4g46.6g
Valittu annoskoko2580g1009kcal25.2g152g30.7g23.3g
Annoskoko puolitettuna1290g505kcal12.6g76g15.4g11.7g
Arvot/100g100g39kcal1g5.9g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416094