Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g950g3610kcal67.5g477.9g153.9g17.1g
Raparperi 625g211kcal4.3g34.4g0.6g8.8g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g500g950kcal13g26g90g0g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Sokeri 213g863kcal0g212.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.5g27kcal0.3g6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5160g12185kcal239g1534.6g546g51.8g
Valittu annoskoko2580g6093kcal119.5g767.3g273g25.9g
Annoskoko puolitettuna1290g3046kcal59.8g383.7g136.5g13g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461355