Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)299g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1995g405kcal12g75.8g6g27.9g
Rucola, lautaselinen n. 30g150g22kcal1.5g3g0.3g2.1g
Rypsiöljy 70g618kcal0g0g69.8g0g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Suola, annos 3g6.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5160g2381kcal44.2g206g154.2g72.8g
Valittu annoskoko2580g1191kcal22.1g103g77.1g36.4g
Annoskoko puolitettuna1290g595kcal11.1g51.5g38.6g18.2g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68927