Marianne-mangokieputuskakku

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.

Levitä taikiina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, karamellirouhe ja sokerit.

Valuta ja kuutioi mango.

3. Leikkaa pohjelevy neljään osaan (pitkittäin).

Kostuta suikaleet maidolla ja levitä päälle kermatäyte.

Ripottele pinnalle mangokuutiot.

Kääri yksi suikale rullalle ja nosta rulla tarjoiluvadin keskelle.

Kietaise seuraavat suikaleet rullan ympärille, jolloin kakku suurenee.

4. Vatkaa kuorrutuksen kerma (3 dl) vaahdoksi ja mausta se sokerilla.

Levitä kermavaahto kakun päälle ja reunoille.

Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ja koristele kakku ennen tarjoilua karamelleillä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 276g393kcal34.5g0.8g28.2g0g
Sokeri 160g648kcal0g159.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g57g1g2.8g
Perunajauho 1dl=70g63g210kcal0.1g51.4g0g0g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 188g64kcal5.8g9.2g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl251g852kcal5g7.5g87.7g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g313g204kcal34.5g13.2g0.9g0g
Marianne crush 150g188g808kcal2.3g161.6g15.8g3.2g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka6.3g25kcal0g6.2g0g0g
Mango viipaleita sokeriliemessä (eldorado)532g453kcal1.6g109.1g0.5g11.2g
Kuohukerma,valio,2dl376g1278kcal7.5g11.3g131.5g0g
Ranskalaiset pastillit125g576kcal3.8g87.7g23.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5160g11723kcal207.4g1384g579.2g34.4g
Valittu annoskoko2580g5861kcal103.7g692g289.6g17.2g
Annoskoko puolitettuna1290g2931kcal51.9g346g144.8g8.6g
Arvot/100g100g227kcal4g26.8g11.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89576