Vehnälesesämpylät

Sekoita kuivat aineet, lisää kädenlämpöinen maito ja sulatettu margariini ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa käsistä helposti.

Kohota liinan alla 2-3-kertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1430g4907kcal145.7g1001g17.2g50g
Vehnälese 80g183kcal10.6g12.3g3.6g30g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1000g330kcal33g49g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g22g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 50g355kcal0.4g0.2g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5176g11548kcal379.4g2125g121.6g160g
Valittu annoskoko2588g5774kcal189.7g1062.5g60.8g80g
Annoskoko puolitettuna1294g2887kcal94.9g531.3g30.4g40g
Arvot/100g100g223kcal7.3g41.1g2.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98099