Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Oltermanni, perinteinen10g36kcal2.5g0g2.9g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g45g270kcal9.5g3g24.3g0g
Rahka, valio10g6.5kcal1g0.4g0g0g
Keräkaali, 100g100g24kcal1.2g3.4g0.2g2.1g
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Hunaja 4g13kcal0g3.2g0g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.5g0.1kcal0g0g0g0.4g
Kananmuna, keitetty 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Joulukinkku, rasva poistettu35g60kcal10.4g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g1047kcal55.8g23.2g79g5.8g
Valittu annoskoko259g523kcal27.9g11.6g39.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna130g262kcal14g5.8g19.8g1.5g
Arvot/100g100g202kcal10.8g4.5g15.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=230436