Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 20g2.5kcal0.2g0.2g0g0.2g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 100g20kcal0.5g3.9g0.1g0.6g
Cantaloupe meloni50g10kcal0.3g2g0g0.4g
Mansikka 50g23kcal0.2g4.2g0.1g0.9g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g20g64kcal4.4g0.3g5g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g2g0.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g2.8g2.7kcal0g0.5g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g400kcal11.6g22.8g27.2g4.6g
Valittu annoskoko259g200kcal5.8g11.4g13.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna130g100kcal2.9g5.7g6.8g1.2g
Arvot/100g100g77kcal2.2g4.4g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428189