Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 113g386kcal11.5g78.8g1.4g3.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 87g56kcal2.8g4.2g3g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%35g97kcal10g0.9g5.9g0g
Oliiviöljy 20g172kcal0g0g19.5g0g
Leivinjauhe 4.3g7.6kcal0.2g1.6g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g1438kcal49g171g59.6g7.8g
Valittu annoskoko259g719kcal24.5g85.5g29.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna130g360kcal12.3g42.8g14.9g2g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531