Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g127g290kcal24.1g0g21.6g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g18g48kcal1.3g8.7g0.9g1.8g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g64g41kcal2g3g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.4g0.1g2g0g
Korppujauho (X-tra)32g121kcal4.1g24.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g1053kcal67.8g71.8g54.6g3.6g
Valittu annoskoko259g527kcal33.9g35.9g27.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna130g263kcal17g18g13.7g0.9g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519