Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 146g285kcal27.3g0g19.7g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)44g79kcal8.3g0g4.8g0g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g8.2g10kcal0.2g0.5g0.7g0.1g
Tomaattimurska 29g8.6kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g855kcal80g4.2g57.2g1.4g
Valittu annoskoko259g428kcal40g2.1g28.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna130g214kcal20g1.1g14.3g0.4g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164