Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g30g114kcal8.7g0g8.7g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 50g32kcal1.5g2.4g1.8g0g
Fiber husk (1rkl=10g)4g0.4kcal0.1g0g0g3.4g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g4g0kcal0g0g0g4g
Riisijauho / -hiutale 28g99kcal2.1g21.8g0.2g0.3g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g8.5g6.4kcal0.4g1g0g5.9g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Ruokasuola jodioitu 2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 30g8.8kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g23g26kcal4.1g0.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g1240kcal37.8g64.4g90.6g28.4g
Valittu annoskoko259g620kcal18.9g32.2g45.3g14.2g
Annoskoko puolitettuna130g310kcal9.5g16.1g22.7g7.1g
Arvot/100g100g239kcal7.3g12.4g17.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457656