Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g204g274kcal18.2g37.2g5.3g8.8g
Sitruunamehu, laimentamaton41g8.6kcal0.1g0.7g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g719kcal37.4g78g26.6g18.6g
Valittu annoskoko259g360kcal18.7g39g13.3g9.3g
Annoskoko puolitettuna130g180kcal9.4g19.5g6.7g4.7g
Arvot/100g100g139kcal7.2g15.1g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788