Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu129g163kcal14.2g0.4g11.6g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g4g15kcal0.1g3.7g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g38g225kcal9g2.5g20.2g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.2g0.2g20g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.7g8.7g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g2.5g10kcal0g2.3g0g0g
Mantelilastu (A la meira)35g210kcal8.4g2.3g18.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g1779kcal65g25.2g158.8g0g
Valittu annoskoko259g889kcal32.5g12.6g79.4g0g
Annoskoko puolitettuna130g445kcal16.3g6.3g39.7g0g
Arvot/100g100g343kcal12.5g4.9g30.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209345