Juures-paprikavuoka kananpojan paistijauhelihasta

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sipulit ja paprika pannulle, mausta.

Laita uunivuokaan puolet peruna-juuressekoituksesta.

Lisää jauheliha-sipuli-paprika.

Päälle loput juuressekoituksesta.

Päälle Floran kevyt ja paksu.

Paista 200 asteessa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg125g66kcal1.7g14.2g0.2g0g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia50g70kcal8.5g0g4g0g
Sipulikuutiot Apetit25g6.5kcal0.3g1.2g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g31g19kcal0.3g1.4g1.2g0.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 21g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana519g350kcal23g37.8g11g1.6g
Valittu annoskoko259g175kcal11.5g18.9g5.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna130g88kcal5.8g9.5g2.8g0.4g
Arvot/100g100g68kcal4.4g7.3g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147597