Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli 63g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g63g15kcal0.8g2.7g0.1g0g
Juustodippi, Pirkka 300g47g61kcal1.5g0.8g5.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.3g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras19g66kcal2.4g13.1g0.3g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana519g542kcal35.8g41.2g25.2g3.6g
Valittu annoskoko260g271kcal17.9g20.6g12.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna130g136kcal9g10.3g6.3g0.9g
Arvot/100g100g104kcal6.9g7.9g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54265