Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta51g77kcal10.2g0g4.1g0.1g
Parsakaali brokkoli 26g9kcal1.2g0.5g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g18g6.4kcal0.5g0.9g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana519g194kcal24.2g4.8g8.6g2.4g
Valittu annoskoko259g97kcal12.1g2.4g4.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna130g49kcal6.1g1.2g2.2g0.6g
Arvot/100g100g38kcal4.7g0.9g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332572