Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g19g109kcal4.1g3.7g9.5g0g
Voi 60% rasvaa 13g72kcal0.1g0.1g8g0g
Liivatelehti, gelatiini75g262kcal64.2g0g0.1g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g2.8g0kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa19g105kcal1.5g6.9g7.9g2.2g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g19g96kcal1.7g5.5g7.5g1.1g
Philadelphia tuorejuusto 200g38g96kcal2.2g1.2g9g0g
Makeutusjauhe, Pirkka19g70kcal0.2g17.2g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl56g202kcal1.1g1.5g21.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana519g2022kcal150.2g72.2g126.8g6.6g
Valittu annoskoko259g1011kcal75.1g36.1g63.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna130g506kcal37.6g18.1g31.7g1.7g
Arvot/100g100g390kcal29g13.9g24.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190