Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)56g194kcal6.7g39.9g0.9g4.6g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen112g135kcal20.2g1.3g6.7g0.2g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Paprika punainen 23g6.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 17g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia28g42kcal4.8g0g2.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.8g7.3kcal0.4g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g824kcal66.4g95g21.8g11.6g
Valittu annoskoko260g412kcal33.2g47.5g10.9g5.8g
Annoskoko puolitettuna130g206kcal16.6g23.8g5.5g2.9g
Arvot/100g100g158kcal12.8g18.3g4.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109927