Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha117g194kcal22.2g0g11.7g0g
Punajuuri 29g11kcal0.3g2g0.1g0.7g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g22g57kcal5.9g0g3.7g0g
Cashewpähkinä 15g84kcal2.9g2.7g6.8g0.5g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g73g88kcal2.5g2.6g7.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g944kcal67.6g14.6g68g2.4g
Valittu annoskoko260g472kcal33.8g7.3g34g1.2g
Annoskoko puolitettuna130g236kcal16.9g3.7g17g0.6g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853