Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)22g69kcal2.6g13.8g0.3g2.4g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 109g141kcal22.7g0g5.5g0g
Paprika punainen 22g6.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Sipuli 22g6.6kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)11g18kcal0.9g0.4g1.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.2g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Chili paprika punainen1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Arla Apetina Feta 3%6.6g7.2kcal1.2g0.1g0.2g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g4.4g13kcal2.2g1.5g0g0g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Tomaatti 55g12kcal0.3g1.9g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g595kcal61.6g41.2g20g8g
Valittu annoskoko260g297kcal30.8g20.6g10g4g
Annoskoko puolitettuna130g149kcal15.4g10.3g5g2g
Arvot/100g100g114kcal11.8g7.9g3.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197550