Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka75g8.3kcal0.8g0.8g0.2g0.8g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Seiti, pakasteena - Findus75g53kcal12g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g141kcal26g5.6g0.8g3.2g
Valittu annoskoko260g71kcal13g2.8g0.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna130g35kcal6.5g1.4g0.2g0.8g
Arvot/100g100g27kcal5g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396750