Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)546g218kcal6g39.3g2.7g7.6g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g350g210kcal3.5g15.7g14g2.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha560g929kcal106.3g0g56g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g280g70kcal2.8g16g0g7g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Chili mausteseos, Old El Paso7g20kcal0.6g3.4g0.4g0g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 560g541kcal16.8g109.6g1.8g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5180g4126kcal279.2g394.8g151g54g
Valittu annoskoko2590g2063kcal139.6g197.4g75.5g27g
Annoskoko puolitettuna1295g1032kcal69.8g98.7g37.8g13.5g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185