Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 200g25kcal2.2g2g0.4g2g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g60g15kcal1.5g1.2g0.3g0.9g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 999g202kcal5g39.1g0.6g6.1g
Cantaloupe meloni499g100kcal3g20.5g0.5g4.5g
Mansikka 499g232kcal2.5g42g1g9.5g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g200g643kcal43.9g3g49.9g0g
Oliiviöljy 28g247kcal0g0g28g0g
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g55.9g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g20g8.8kcal0.7g1.7g0.1g1.4g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g28g27kcal0.3g5.1g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5180g3996kcal118.4g230g273.4g49.4g
Valittu annoskoko2590g1998kcal59.2g115g136.7g24.7g
Annoskoko puolitettuna1295g999kcal29.6g57.5g68.4g12.4g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428189