Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g799g1759kcal87.9g71.9g127.9g1.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g999g350kcal16g68.9g1g14g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 140g68kcal1.7g13.3g0.3g2.2g
Suolapähkinä 4g24kcal1g0.4g2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g5077kcal217.2g337g322.8g37.6g
Valittu annoskoko2592g2539kcal108.6g168.5g161.4g18.8g
Annoskoko puolitettuna1296g1269kcal54.3g84.3g80.7g9.4g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264125