Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 450g147kcal2g15.5g3.2g14.9g
Sokeri 306g1243kcal0g305.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 34g115kcal0g27.9g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 1801g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g3008kcal4g698.6g6.4g30.8g
Valittu annoskoko2592g1504kcal2g349.3g3.2g15.4g
Annoskoko puolitettuna1296g752kcal1g174.7g1.6g7.7g
Arvot/100g100g58kcal0.1g13.5g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100771