Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 392g1344kcal39.9g274.1g4.7g13.7g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g151g158kcal8.9g22.4g3.8g24.9g
Sokeri 130g526kcal0g129.4g0g0g
Leivinjauhe 15g27kcal0.8g5.7g0g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g271g1247kcal1.4g1.4g138.3g0.1g
Kananmuna kuoreton 331g473kcal41.4g1g34g0g
Mustikka metsä- 542g239kcal2.7g34.7g3.3g17.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 602g387kcal19.3g29g21.1g0.1g
Sokeri 128g520kcal0g127.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka15g60kcal0g14.9g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g15g81kcal0g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g10120kcal228.8g1281g428.4g113.6g
Valittu annoskoko2592g5060kcal114.4g640.5g214.2g56.8g
Annoskoko puolitettuna1296g2530kcal57.2g320.3g107.1g28.4g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520