Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g407g1832kcal31.3g276.8g65.1g14.7g
Voi 113g820kcal1.3g0.5g91.9g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g452g1606kcal26.2g13.6g160.6g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g452g1221kcal36.2g54.3g90.5g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g679g746kcal3.4g101.8g33.9g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 136g405kcal0g28.4g20g0g
Kahvilikööri136g390kcal0g44.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini18g63kcal15.5g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g72kcal0g17.9g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g181g724kcal0g180.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g15761kcal227.8g1437.4g924g29.4g
Valittu annoskoko2592g7880kcal113.9g718.7g462g14.7g
Annoskoko puolitettuna1296g3940kcal57g359.4g231g7.4g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743