Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g760g3890kcal67.6g221.8g303.9g44.8g
Voi, 1 tl, 5 g536g3915kcal5.4g5.4g429g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton67g215kcal15.5g7g13.9g0g
Kananmuna kuoreton 536g765kcal67g1.6g55g0g
Kuohukerma,valio,2dl670g2279kcal13.4g20.1g234.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g22g89kcal0g22.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g22305kcal337.8g556g2072.8g89.6g
Valittu annoskoko2592g11153kcal168.9g278g1036.4g44.8g
Annoskoko puolitettuna1296g5576kcal84.5g139g518.2g22.4g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347