Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi480g3456kcal4.8g4.8g384g0g
Sokeri 624g2533kcal0g623.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 528g753kcal66g1.6g54.1g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g960g5578kcal210.2g91.2g485.8g99.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g24639kcal562g1442g1847.8g199.6g
Valittu annoskoko2592g12320kcal281g721g923.9g99.8g
Annoskoko puolitettuna1296g6160kcal140.5g360.5g462g49.9g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.8g35.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606