Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1086g7931kcal10.9g10.9g869.2g0g
Sokeri 308g1250kcal0g307.8g0g0g
Leivinjauhe 24g42kcal1.3g9.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 966g3314kcal98.4g676g11.6g33.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g39g155kcal0g38.2g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)169g370kcal0.5g89.9g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g26124kcal222.2g2263.8g1762.2g73.2g
Valittu annoskoko2592g13062kcal111.1g1131.9g881.1g36.6g
Annoskoko puolitettuna1296g6531kcal55.6g566g440.6g18.3g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591